Friday, 13 December 2013

SARANGHAEO ^_^

IM NOTHING 

JUST WANNA BE MY SELF 

WISH ME 11A IN MY EXAM

CANDIDATE SPM 2013


IM SCARED WAITING 

OUR FUTURE CALLING

MY RESULT

WISH ME SUCCESS

AND PRAY FOR ME

I LOVE YOU 

SEE YAAA

#wannaSTOPbeingB>L>O>G>G>E>R

#insyaAllah 

if Allah will we can meet again

#dontFORGETme

Wednesday, 29 May 2013

dO I am ?


Like A Stupid PERSON !!




macam orang BODOH je kan
kau buat aku mcm nih
kau ingat LAWAK ?

................................................................................................................................

okehh , x guna nangis sebab kau

tp , x pe stiap sesuatu perkara
psti ada hikmah
ALLAH Maha Adil
kalau macam tu lah kau
*ada aku keesah

#lebih baik layan Running Man 
dari nengok muka kau 

#TEAMSPM2013 #TEAMSAYANGALLAH #SAYASUSAHOFFLINE #KPOPPER-RUNNINGMAN

^_^

Thursday, 6 December 2012

KAMI ~ BUDAKK SPM !!

Assalamualikum ,, 
salam sejahtera , ahh sudah , -,- , mariii lihat budak CEMERLANG SPM 2013 ,, 

 wahh , jemaah hajii , flight terlepasss -,-
 sini2 , pndang depan ~

 eyma LOLZ senyum mu menawan , :3
 siapakah dya ? berbajuu hijau ,, eyka LOLS :3
 beloved friend ila ukhrah ,kawan bkas tahfyz  Husna n Asma ,,
 hah , awekk CUN MP , cun kee ? mmg :3
the most thing ADDMATH ,, OHhnooo  ~ ^..^

Saturday, 17 November 2012

will you hear ?

EXPRESS MY FEELING THROUGH QUOTES ~ ^_^ ~




♥ I draw out your face , will I see you in my dreams when I'm asleep ?
it's because saw you was like a miracle to me ,
if I hope and hope and hope will you know how I feel someday ?
this is only for you to hear it's me who is only looking at you by your side ,,

#tothebeautifulyou ~ ^_^ ~

♥ There are so many things I couldn't say , you have never heard them before but , I am standing here as I only see you , just like a child who is always this way , will you warmly hold me right now ? thought someday your name might become strange , my heart will remember all the memories , even if a painful separation comes between us , lets not think about that today . I am standing here as I only see you . closer , warmer , will you standing by my side ?


                
                                                         WHEN I MISS YOU
I happened to hear about ( how you were doing ) ,
I think you are doing well ,
I believe its better better this this way ,
you look happier ,
and I thought it was still going to be harder for you ,
with a little bitterness in heart ( sadness in heart ) ,
after I roam around all our past memories ,
I drown my self in the depth of the night ,
strangely, I start to become sadder ,
when I miss you (so good bye ) ,
when I yearn for you more ,
lying down without a thought ,
I can't fall asleep ,
even when I think about you more ,
I'm okey ,
as long as you are happy ,
when I was with you ,
before let you go ,
I don't have any regret because I believe that I was the only for you ,
I guess that wasn't it ....
~ ^_^ ~



thanks a lot for hear me ~ saranghaeo chuaeo chamerapsd !!

Monday, 3 September 2012

chill post


AWAK SAYA MERAJUK NIH .. = = " 

    lama tahu saya TUNGGU awak ! windu sesanad !
# mention this to SARAH my beloved friend XD 


this video is our memories at mp * MAAHAD PONTIAN
join watch it , have be funny XD 

watch this too ! XD
https://www.facebook.com/video/video.php?v=417983584929062 


Wednesday, 15 August 2012

UHIBBUKI FILLAH ! SAHABATKU ~

Assalamualaikum , anyeong ! masing - masing dah keluarkan isu raya . raya . dan raya . huhu ~ bukannya tak suka . tapi nak jugak wish SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN pada awak semua . minta maaf atas kekurangan pada diri selama ini . setiap manusia pasti pernah melakukan kesilapan walaupun sebesar biji zahrah . dengan lafaz  bismillahirrahmanirahim ,,
                                      
                                             UNTUNGNYA KITA SEBAGAI HAMBANYA 

kadangkala kita tahu Allah sengaja beri kita rasa sunyi dan keseorangan walaupun ada insan disekeliling kita , Allah rindu nak mendengar kita menangis , mengadu , dan bersujud kepadaNya ~




Allah menitipkan kelebihan disetiap kekurangan , menitipkan kekuatan disetiap kelemahan , menitipkan sukacita di setiap dukacita , menitipkan harapan disetiap keraguan , Allah berjanji , semua itu akan indah bila tiba waktunya .. ~ 

# bersabarlah Allah tetap berada disisi ^_^ ~




                                             SAHABAT SEJATI ANA UHIBBUKI FILLAH 













sahabat sehingga akhir hayat , insyAllah , amin ~ 
atamanna haza silla ila ukhrah ! 


Friday, 20 July 2012

AHLAN WASAHLAN YA R A M A D H A N ~

Dengan Nama Allah Yang Maha Memelihara Pemilik Blog serta Blognya .
Bismillahirrahmanirahim ,, assalamualaikum , Salam Ramadhan buat awak , awak  dan awak .
pejam celik taptup taptup , eh awak da bulan Ramadhan larh ~ Alhamdulillah Allah masih memberi nikmat untuk saya menikmati bulan Ramadhan untuk tahun 2012 nih , InsyAllah . huhu ~ ^_^


                                                
                                        
pernah merasa situasi ni tak ?  haha ~ 

 perbanyakkan amalan di bulan ramadhan .

*SOLAT TARAWIH*




Solat Tarawih adalah solat yang dikerjakan pada malam-malam dalam bulan Ramadhan al-Mubarak dan waktu mengerjakannya adalah selepas solat Isyak dan sebelum solat Witir. Solat Tarawih adalah salah satu daripada ibadah-ibadah dalam bulan Ramadhan yang penuh berkat dan paling besar kesannya dihati kaum Muslimin. Ia juga mempunyai darjat dan keutamaan yang dirahsiakan oleh Allah s.w.t.
                        
Rasulullah s.a.w. bersabda yang bermaksud: "Sesiapa beribadat pada malam-malam bulan Ramadhan dengan penuh keimanan dan mengharapkan akan pahala deripada Allah (s.w.t.), nescaya dosa-dosanya yang telah lalu akan diampuni oleh Allah (s.w.t.)."    (Riwayat al-Bukhari)
                  
kepada kawan-kawan jangan lupa juga :) kita buat sama2 solat Tarawih ,moga mendapat segaa kbaikkan di sisi ALLAH !

ingat ! setiap amalan dilakukan mesti diniatkan umtuk mendapatkan keredhaanNya ~ 

uminadzirahmohdali


                                                         ~ MAKANAN  MAKANAN ~
hah ! awak nak tahu tak , bulan Ramadhan juga merupakan bulan rezeki taw ! sebab tu larh banyak betoii makanan bila nak berbuka nanti ~ belum lagi dengan Bazar Ramadhan nye , melantak abiss larh , tapi ingat Rasulullah Bersabda : berhenti sebelum kenyang ! ingat ~


                            
actually , bagi sesiapa yang nak try resepi baru untuk berbuka , jom ---------->  >0<


                                                         ~ KOREAN HALAL FOOD ~
                                                                             mokko ,,
 o0mmo ~ ada selera ? 
                                                                                      OommO ~

 urmm , yummy2 sushi .0ommo ~ my favourite takoyaki , delice ~ 
   hah ! ni kentang goreng . nampak sedap kan ~

awak jangan risau semua dijamin halal . okeng ~ 
kumawo sbb sudi membuang masa dengan blog yg tak seberape nih . skali lg sye nk ckp kamsahamnida (terima kasih) ..